Slider

The Light Home

A perfect spot for people

The Light Home este planificat pentru o comunitate rezidențială sofisticată și este format din două clădiri cu aer de stațiune de lux, departe de zgomotul orașului și cu vedere directă la Parcul Politehnica din fiecare apartament. Fiecare apartament este conceput pentru a crea un spațiu personal și privat, cu o vedere extraordinară, datorită balcoanelor spațioase și a teraselor verzi.

O piscină cu o terasă spațioasă verde, accesibilă publicului, este prevăzută între blocuri. Complexul conține un centru SPA și fitness care stabilește arhitectural al locului și include numeroase servicii pentru rezidenți. Zonele de la parter sunt amenajate, sunt 100% pietonale, traficul auto fiind total direcționat prin subsol.

Stadiu de dezvoltare

În acest moment ne concentrăm pe dezvoltarea segmentului de birouri și vom dezvolta zona rezidențială într-o etapă ulterioară. Fii la curent cu ultimele noastre știri despre componenta rezidențială a proiectului The Light și abonează-te la newsletter.

Facilități

The Light One

The Light Two

Contactează-ne

Contactează-ne

Contactează-ne

Scroll to Top