Echipa CTP are un sediu nou și colorat în THE LIGHT

București, 30 iunie 2020. River Development, compania care dezvoltă proiectul mixed-use THE LIGHT, urează bun venit unui nou chiriaș în clădirea The Light One și anume CTP, liderul de piață în spații industriale și logistice atât în România cât și în Europa Centrală și de Est.

„Viziunea River Development se oglindește în fiecare proiect dezvoltat, în fiecare parteneriat încheiat, având la bază valori precum: agilitate și integritate, orientare către soluții, sustenabilitate și atenție asupra lucrului bine făcut. Acest “deal” încheiat cu dezvoltatorul imobiliar CTP, cel mai mare proprietar de depozite din România și Europa Centrală și de Est, poate fi o oportunitate importantă de a consolida relația începută cu ani în urmă. CTP a avut dintotdeauna o contribuție majoră la dezvoltarea pieței locale prin faptul că a impus standarde ridicate în ceea ce privește calitatea clădirilor. Considerăm că împărtășim aceeași strategie și focus – și anume să construim la aceeași calitate toate proiectele noastre și să facem tot ce putem pentru a menține calitatea serviciilor, raportat constant la client.  

Încheierea unui contract cu un nou chiriaș este întotdeauna un motiv de satisfacție, deoarece arată că ne-am îndeplinit corect rolul. Dorim să creștem în permanență calitatea facilităților pe care le oferim chiriașilor noștri, iar un parteneriat, zicem noi avantajos de ambele părți, cu un dezvoltator precum CTP, reprezintă cea mai bună și concretă formă de recunoaștere & validare a produselor noastre și a lucrului bine făcut. Sperăm ca parteneriatul cu CTP să continue trend-ul WOM-ul (Word of Mouth) organic, astfel încât în mod natural chiriașii noștrii să devină “avocați ai produselor noastre”, a declarat Ion Rădulea, CEO River Development. 

“Echipa noastră a crescut o dată cu portfoliul CTP în România, de aici și nevoia unui nou spațiu, adiacent, și fără să înlocuiască birourile noastre foarte confortabile din CTPark Bucharest de pe A1. Am ales THE LIGHT și datorită commitment-ului nostru fată de zona limitrofă de vest a Bucurestiului, dar și pentru că River Development este un partener pe care îl apreciem pentru flexibilitate și credibilitate, livrând corect și la timp spațiul agreat, iar clădirea The Light One corespunde standardelor noastre de calitate, dar mai ales cerințelor colegilor noștri. Am ales un design colorat și jucăuș, în linie cu noua noastră identitate vizuală și care să creeze maximum de comfort pentru colegii noștri din accounting, controlling, legal, dar și pentru management. De asemenea, spațiul oferă condiții de securitate și igiena corespunzătoare și este organizat eficient în contextul constrângerilor create de pandemia actuală”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head CTP România.

The Light One este prima clădire de birouri de clasa A din cele trei planificate în proiectul mixed-use office & rezidential și alte facilități conexe – The Light. Clădirea are o suprafață închiriabilă de 21.653 mp (GLA) și un regim de înălțime de 11 etaje (2S + P + 11 etaje). Poziționat într-o zonă foarte accesibilă, pe Bulevardul Iuliu Maniu, proiectul este amplasat în cel mai nou pol de dezvoltare imobiliară – zona de centru-vest a Bucureștiului, la 280 m de stația de metrou Politehnica și 10 minute de centrul orașului.

În ultimii 3 ani, River Development a livrat clădiri de birouri clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de 60.000 mp, din care aproximativ 22.000 mp în clădirea The Light One. Clădirea este un “far” al inovației și aduce în București o serie de noutăți care o diferențiază în piață: fațada clădirii este una din puținele din România care a beneficiat de testare la scară reală pentru infiltrații (aer-apă-vânt) la sediul Reynaers Technology Centre (Belgia); add-on factor-ul de doar 5% este unul din cele mai mai scăzute niveluri din piață.

CTP se alătură mixului variat de chiriași prezenți deja în clădirea The Light One: Clinica Medicală Regina Maria, cu cea mai mare policlinică privată de pediatrie din București, un nou centru Kinetic, centrul de wellness Sweat Concept One, noul centru multilingv de Customer Management al Comdata, precum și companii din alte industrii care vor avea spații dispuse la etaje diferite.

În prezent, River Development dezvoltă proiectele THE LIGHT (Bulevardul Iuliu Maniu) și Sema Parc (Splaiul Independenței). Proiectul mixed-use THE LIGHT, cu funcționalități în domeniul office și rezidențial și alte facilități conexe are o suprafață totală construită de peste 150.000 de metri pătrați, dintre care aproape 100.000 de metri pătrați reprezintă suprafața închiriabilă de birouri. The Light One este prima clădire de birouri livrată din cele trei planificate și a fost livrată în anul 2019. Focusul dezvoltării în Sema Parc este pe cele două clădiri de birouri de clasa A: London & Oslo , care vor avea o suprafață totală închiriabilă de 31.524 mp (London – 21.347 metri pătrați, Oslo – 10.177 metri pătrați). Clădirile sunt estimate pentru livrare in T3 2021.

Despre River Development

River Development este un dezvoltator imobiliar autohton, susținut de o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în planificarea, dezvoltarea și gestionarea de proiecte imobiliare. Prin conceptele, amploarea și unicitatea proiectelor aflate în derulare și a celor care vor urma, și, nu în ultimul rând, prin abordarea inovativă și curajoasă, River Development își propune schimbarea arealului central-vestic al Bucureștiului, redând societății un spațiu urban modern și armonios pentru oamenii care aleg să locuiască sau să lucreze aici.

Despre The Light

THE LIGHT este un proiect mixed-use cu funcționalități în domeniul office și rezidențial și alte facilități conexe, precum zone pentru relaxare & socializare. Suprafață totală construită este de peste 150.000 de metri pătrați, dintre care aproape 100.000 de metri pătrați reprezintă suprafața închiriabilă de birouri. Segmentul de birouri este proiectat în trei clădiri distincte – The Light One, The Light Two și The Light Three – cu un regim de înalțime cuprins între 11 și 18 niveluri, în timp ce ansamblul rezidențial este prevăzut cu 196 apartamente, o zonă pentru retail și o zonă de 2,000 metri pătrați alocată facilităților de well-being (fitness și spa).

Despre CTP

CTP group is a Dutch-based, international, full-service commercial property developer and asset manager, with over 5.5 million square meters of A-class properties in more than 80 locations throughout the Europe. CTP specializes in the delivery and management of custom-built, high-tech business facilities for leading international and domestic companies making strategic investments in new or expanded operations in Central Europe. 2019 rental income reached 275million EUR and the value of assets exceeded 5 billion EUR.

Contact us

    Contact us

    Scroll to Top