The Light One Office Building va gazdui cel mai avansat ecran LED din Romania

River Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori real estate din Romania, va implementa un ecran LED pe cladirea The Light One Office Building. Odata instalat, ecranul va oferi cea mai avansata solutie Digital Out of Home din Romania.

Spectaculosul ecran LED transparent va fi functional la jumatatea lunii iunie 2019 si va avea marimea de 108 metri patrati. LED-ul ofera o transparenta de 87%, birourile urmand sa primeasca aproape aceeasi lumina ca inainte de instalarea ecranului, chiar si cand acesta se afla in lumina directa a soarelui.

Ecranul va fi vizibil de pe Bd. Iuliu Maniu, acesta urmand a fi instalat la etajul 9. Prin intermediul camerelor inteligente, acesta va oferi date in timp real.

River Development lucreaza cu TPS Engage pentru a oferi real time analytics catre toti clientii de advertising, permitand totodata programare contextuala prin platforma TPS. Tot TPS Engage se va ocupa si de partea de microbuying (prin platforma poti cumpara chiar si o singura ora pe ecran), dar si de contextualizare (schimbat vizual in functie de factori precum vremea de afara sau ora).

Sursa: Wall Street

Contactează-ne

    Contactează-ne

    Scroll to Top